کالاها

دسته بندی ها

کالاها

دسته بندی ها

detail-blog
  • دسته‌بندی‌ها
  • نویسنده admin
  • زمان مورد نیاز برای مطالعه 5 دقیقه
30 تیر 1402

چیزهایی که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید

چیزهایی که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید

چیزهایی که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید

چه موادی را نباید تو مایکروویو بذاریم
استفاده-صحیح-از-مایکروویو

برای خرید مولتی کوکر باریتون ، اصل و با کیفیت اینجا کلیک کنید

.

.

و یا برای استعلام قیمت ها و مشاوره قبل از خرید با ما تماس بگیرید

مایکروویو می تواند یک ابزار جادویی آشپزخانه باشد.

از پخت براونی گرفته تا چیپس سیب زمینی، این دستگاه عملاً می تواند هر کاری را انجام دهد.

مهمتر از همه، این یک وسیله ضروری برای صرفه جویی در زمان در هر آشپزخانه است.

اگرچه مایکروویوها ممکن است راحت باشند، اما برخی از کارهای آشپزخانه وجود دارد که آنها به سادگی انجام نمی شوند، بنابراین درک محدودیت های آنها ضروری است.

استفاده از مواد نامناسب یا گرم کردن غذای نامناسب در مایکروویو می تواند خطرناک باشد یا دستگاه را به کلی خراب کند.

بنابراین، در اینجا ما تمام چیزهایی را که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید، تقسیم می کنیم.

ورقه ی آلومینیومی

متداول ترین وسیله ای که هرگز نباید در مایکروویو قرار دهید فویل آلومینیومی است.

این در اصل فلزی بسیار نازک است که وقتی در معرض تشعشعات مایکروویو قرار می گیرد، به جای جذب انرژی، انرژی را منعکس می کند.

این به نوبه خود می تواند جرقه هایی را ایجاد کند که می تواند دستگاه را خراب کند یا بدتر از آن باعث آتش سوزی شود.

هر چیزی با فلز یا فولاد ضد زنگ

صفحات با لبه های فلزی براق و لیوان های مسافرتی از جنس استنلس استیل نیز در صورت قرار دادن در داخل مایکروویو می توانند باعث آتش سوزی شوند.

علاوه بر این، این ظروف از گرم شدن غذا و نوشیدنی شما جلوگیری می‌کنند، زیرا مانند فویل آلومینیومی، فلز به جای اینکه به گلاب شما اجازه جذب آن را بدهد، حرارت را از مایکروویو منعکس می‌کند.

پلاستیک یکبار مصرف

کیسه های پلاستیکی و ظروف مانند وان ماست هرگز نباید در مایکروویو قرار داده شوند زیرا ممکن است حاوی بیسفنول A باشند که بیشتر به نام BPA شناخته می شود.

این مواد می توانند به راحتی در داخل دستگاه ذوب شوند و BPA را در غذای شما آزاد کنند که تحقیقات با انواع مسائل بهداشتی مرتبط است.

ظروف بیرون‌بر

ظروف بیرون‌بر رستوران‌های چینی لبه‌های فلزی دارند و گاهی اوقات با مواد پلاستیکی پوشانده می‌شوند. با این حال، ظروفی که اکثر رستوران ها از آن استفاده می کنند معمولاً مایکروویو هستند.

برای اطمینان، همیشه تابلوی ایمن مایکروویو را که معمولاً شبیه جعبه ای با خطوط خمیده در وسط است، بررسی کنید.

ظروف با برچسب شماره 5، که با استفاده از پلی پروپیلن (یا PP) ساخته شده‌اند، معمولاً در مایکروویو ایمن هستند.

استایروفوم

استایروفوم (معروف به فوم پلی استایرن) نه تنها برای محیط زیست مضر است، بلکه در صورت قرار گرفتن در معرض تشعشع به سرعت ذوب می شود.

مانند پلاستیک، این می تواند مواد شیمیایی خطرناکی را در غذای شما آزاد کند و به طور بالقوه باعث بیماری های طولانی مدت شود.

خوراکی ها

لیست بدون مایکروویو شامل تعدادی غذا نیز می شود.

از انفجار تا سوختگی گرفته تا شام خراب، دلایل زیادی وجود دارد که چرا غذاهای زیر هرگز نباید در معرض تشعشعات مایکروویو قرار گیرند.

اب

ریختن یک لیوان آب در مایکروویو برای مقداری چای کاری بی ضرر و عملی به نظر می رسد، اما در واقع می تواند بسیار خطرناک باشد.

آب مایکروویو می تواند آن را بدون جوشش فوق العاده گرم کند که اگر پاشیده شود می تواند باعث سوختگی شدید شود.

فلفل تند خام

فلفل های خام در مایکروویو منفجر نمی شوند.

با این حال، آنها حاوی ترکیبی به نام کپسایسین هستند که در دمای بالا تبخیر می شوند.

بخار در صورت قرار گرفتن در معرض چشم یا تنفس می تواند بسیار خطرناک باشد.

تخم مرغ

مایکروویو کردن یک تخم مرغ کامل در پوسته آن می تواند خطرناک و کثیف باشد.

فرآیند گرم شدن سریع می‌تواند بخار زیادی در داخل تخم‌مرغ ایجاد کند که می‌تواند باعث منفجر شدن آن به یک آشفتگی تخم‌مرغ شود.

پس لطفاً، علیرغم آنچه اینترنت می گوید، سعی نکنید تخم مرغ آب پز سفت را در مایکروویو درست کنید.

پروتئین منجمد

همه ما به ناچار فراموش کرده ایم که گوشت را از فریزر بیرون بیاوریم، اما پختن آن در مایکروویو راه حل نیست!

مایکروویو پروتئین های منجمد می تواند باعث شود که آنها به طور یکنواخت پخته شوند و حتی رشد کنند و باکتری های خطرناک را پخش کنند.

در صورت لزوم، پروتئین خود را در مایکروویو ذوب کرده و سپس آن را به طور کامل در فر، اجاق گاز یا گریل قبل از مصرف بپزید.

کلم بروکلی

این ممکن است تعجب آور باشد، اما بر اساس مجله علوم غذا و کشاورزی، مایکروویو بروکلی می تواند مواد مغذی آن را از بین ببرد.

سعی کنید به آرامی آنها را بخارپز یا سفید کنید تا هم یکپارچگی غذایی و هم رنگ آنها حفظ شود!

سس پاستا بدون پوشش

بدنام ترین عامل ایجاد یک مایکروویو نامرتب سس های ماکارونی مبتنی بر گوجه فرنگی هستند.

اگر بدون پوشش گرم شوند، می توانند تف کنند و در سراسر دستگاه بپاشند.

این به این دلیل است که قوام غلیظ سس می تواند بخار را تا زمانی که منفجر شود به دام بیاندازد.

در عوض، سس ماکارونی یا پاستا را در قابلمه یا قابلمه ای روی اجاق گاز گرم کنید.

ترجمه مقاله

نظرات کاربران

دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  • تحویل اکسپرس

  • پرداخت در محل

  • هفت روز ضمانت بازگشت

  • ضمانت کالا

  • پشتیبانی آنلاین

فروشگاه لوازم خانگی کالا راد فروشنده انواع برند های معتبر جهانی  است

ارائه کننده لوازم خانگی اورجینال در بهترین کیفیت ها

اینترنتی خرید کنید درب منزل دریافت کنید

سراه مین حضور (امیر کبیر شرقی ) مجتمع تجاری خلیج فارس طبقه منفی یک پلاک 132

طراحی سایت سوشال نگار

محصول به سبد خرید اضافه شد

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قیمت
  • Stock
  • موجودی
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • فیلد اضافی
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه محصولات
هیچ محصولی در سبد نیست