
نحوه نگهداری و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک
برای محافظت و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک تان و حفظ کیفیت آن این مقاله رو مطالعه کنید
چگونه قهوه ساز خود را تمییز کنیم؟
برای خرید انواع چایی ساز های اصل و با کیفیت اینجا کلیک کنید
.
.
و یا برای استعلام قیمت ها و مشاوره قبل از خرید با ما تماس بگیرید
اگر یک فنجان قهوه خوب نوشیدنی صبحگاهی شماست، نه تنها داشتن یک قهوه ساز عالی مهم است، بلکه تمیز کردن عمیق آن به طور منظم به همان اندازه مهم است، به خصوص اگر روزانه از آن استفاده می کنید.
بدون تمیز کردن مناسب، روغنهای قهوه میتوانند در کاراف، سبد و جاهای دیگر تجمع کنند و باعث تلخی طعم دم شوند.
یا، بر اساس مطالعهای که در سال 2011 توسط NSF International انجام شد، بگذارید به اندازه کافی بماند و ممکن است مخمر و کپک در مخزن پنهان شود.
اگرچه این موارد زشت احتمالاً به طور جدی بر سلامتی شما تأثیر نمیگذارند، حداقل تصور اینکه آنها در قهوهساز شما کمین میکنند، ناخوشایند است.
انجام یک مراسم منظم تمیز کردن قهوه ساز آسان است و در مورد طعم و مزه سود بزرگی به همراه دارد.
مراحل زیر را برای تمیز کردن یک قهوه ساز قطره ای استاندارد دنبال کنید.
تمیز کردن این دستگاه کانتر به طور منظم در واقع به تلاش بسیار کمی نیاز دارد.
کارولین فورته، مدیر اجرایی موسسه Good Housekeeping Home Care & Cleaning Lab، میگوید با کمی آب، صابون و سرکه میتوانید بروید.
فورته همچنین اشاره کرد که بهتر است دستورالعمل های تمیز کردن سازنده قهوه ساز خود را بررسی کنید،
زیرا همه دستگاه ها کمی متفاوت هستند.
دستورالعمل های آن یا این مراحل ساده را دنبال کنید:
اب
مایع ظرف
سرکه سفید
اسفنج
فیلترهای کاغذی قهوه
برنج
جوش شیرین
بعد از هر بار استفاده، قطعات قابل جدا شدن را با صابون ظرفشویی بشویید.
فورته میگوید: «این مهم است زیرا به حذف چکههای قهوه، آسیاب کردن و روغنهای باقی مانده کمک میکند.
میتوانید قطعات را با دست در سینک در آب گرم و صابون بشویید، اما اغلب قطعات قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند که کار را آسانتر میکند.
” او همچنین توصیه می کند که درب مخزن را باز بگذارید تا پس از هر بار استفاده کاملا خشک شود.
دستگاه خود را با سرکه هر سه ماه یکبار کلسیم زدایی کنید.
با گذشت زمان، مواد معدنی آب سخت می توانند در عملکرد داخلی دستگاه شما جمع شوند و ممکن است متوجه شوید که دم کردن ظرف قهوه شما بیشتر طول می کشد.
برای اینکه همه چیز به جریان بیفتد، باید دستگاه را تمیز و کلسیم زدایی کنید.
اکثر قهوه سازها دارای یک چراغ نشانگر هستند که در صورت نیاز به تمیز کردن عمیق روشن می شود.
فورته توصیه می کند منتظر روشن شدن چراغ نباشید.
تا آن زمان، ممکن است چندین دوره تمیز کردن طول بکشد تا پاک شود.
در عوض، یک یادآوری تنظیم کنید که حداقل هر سه ماه یا چهار بار در سال این کار را انجام دهید.
البته، انجام این کار در دفعات بیشتر ضرری ندارد.
در اینجا نحوه کلسیم زدایی قهوه ساز قطره ای آورده شده است:
فیلتر آب ذغالی را در صورت وجود از مخزن خارج کنید.
مخزن را با مقدار مساوی سرکه سفید و آب پر کنید.
یک فیلتر کاغذی را در سبد خالی دستگاه قرار دهید.
گلدان را در جای خود قرار دهید و محلول را دم کنید تا چراغ اضافه کردن آب روشن شود.
ظرف پر از سرکه و آب را بیرون بریزید و اجازه دهید دستگاه به مدت 30 تا 60 دقیقه بماند.
مخزن آب را خالی کنید، بشویید، بشویید و جایگزین کنید و آن را با آب شفاف پر کنید.
اگر قابل جدا شدن نیست، به سادگی آن را با آب شفاف پر کنید.
در یک فیلتر کاغذی جدید قرار دهید و یک قابلمه پر از آب تمیز را دم کنید تا چراغ «افزودن آب» دوباره روشن شود.
در صورت لزوم، آب بیشتری اضافه کنید و یک یا دو فنجان دیگر دم کنید تا اثری یا بویی از سرکه باقی نماند.
فیلتر زغال چوب را با فیلتر جدیدی که در آب خیس کرده اید و آبکشی کرده اید، در هر جهت جایگزین کنید.
با استفاده از برنج دوباره کارافه خود را درخشان کنید.
شما همیشه باید بعد از هر بار استفاده، قفسه خود را بشویید،
اما اگر با گذشت زمان کثیف به نظر میرسد، آن را با آب گرم و گلدار و کمی برنج نپخته پر کنید.
مخلوط را بچرخانید تا هر گنکی شل شود.
از یک اسفنج اسکراب آغشته به کمی جوش شیرین استفاده کنید تا بقایای باقیمانده را از بین ببرید و خوب بشویید.
نظرات کاربران