
نحوه نگهداری و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک
برای محافظت و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک تان و حفظ کیفیت آن این مقاله رو مطالعه کنید
نحوه صحیح شستشوی سرخ کن بدون روغن
برای خرید انواع سرخ کن های بدون روغن ، اصل و با کیفیت اینجا کلیک کنید
.
.
و یا برای استعلام قیمت ها و مشاوره قبل از خرید با ما تماس بگیرید
وقتی از طرفداران سرخ کردنی، خوب، همه چیز هستید، سرخ کن هوا فقط یک ابزار آشپزخانه مد روز نیست، بلکه یک تغییر دهنده بازی است.
سرخ کن های هوا برای انجام کار به روغن بسیار کمی نیاز دارند، بنابراین نه تنها می توانید از تمام غذاهای سرخ شده با چربی کمتر و کالری کمتر لذت ببرید، بلکه چربی و کثیفی زیادی برای تمیز کردن وجود ندارد.
به دلیل راحت و کارآمد بودن سرخ کردن هوا، تمیز کردن سرخ کن شما ممکن است به اندازه تمیز کردن مورد نیاز به روش سنتی سرخ کردنی ضروری نباشد.
(ما شما را احساس می کنیم.) اما تمیز کردن حداقل اجزای اصلی سرخ کن هوا پس از هر بار استفاده در حفظ این مزایا مهم است.
«اگر سرخکن هوا پس از هر بار استفاده تمیز نشود، ذرات غذای باقیمانده میتوانند به مکانهایی که نباید باشند گیر میکنند و احتمالاً دستگاه را خراب میکنند.
سرخ کن هوای کثیف کندتر گرم می شود، انرژی بیشتری مصرف می کند و برای تمیز کردن به چربی زانویی بیشتری نیاز دارد.
همچنین اگر از تجهیزات آشپزخانه کثیف استفاده میکنید، احتمال ابتلا به بیماریهای ناشی از غذا بیشتر میشود: «اگر سرخکن هوای خود را به طور منظم تمیز نکنید، ذرات و میکروبهای قدیمی غذا در سبد تجمع مییابند و غذایی را که داخل آن میگذارید آلوده میکنند.
هنگام تمیز کردن سرخ کن بادی، هرگز از ظروف برای جدا کردن غذاهای گیر کرده استفاده نکنید.
سرخ کن بادی شما دارای یک پوشش نچسب است که به راحتی خراشیده می شود و در صورت خراشیدن توسط ظروف از بین می رود.
همین امر در مورد پشم فولادی، اسکرابرهای فلزی یا اسفنج های ساینده نیز صدق می کند.
همچنین نباید از مواد ضدعفونی کننده برای تمیز کردن سرخ کن هوا استفاده کنید، زیرا مواد ضدعفونی کننده معمولاً برای سطوحی که با مواد غذایی تماس دارند ایمن نیستند.
Hutchings میگوید: «اگر میخواهید از محلول ضدعفونیکننده استفاده کنید تا سرخکن هوای خود را عاری از میکروب نگه دارید، برچسب آن را دوباره بررسی کنید تا مطمئن شوید که برای سطوح تماس با غذا تأیید شده است. چند ضدعفونی کننده تایید شده کلر، ید و آمونیوم چهارتایی هستند.
گرمای زیاد ماشین ظرفشویی یک راه عالی دیگر برای ضدعفونی کردن سرخ کن بادی شماست – فقط مطمئن شوید که دفترچه راهنمای سرخ کن هوای خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید سبد، سینی و ماهیتابه شما قبل از ریختن آنها در ماشین ظرفشویی قابل شستشو هستند.
همچنین باید مطمئن شوید که سرخ کن هوای خود را قبل از پاک کردن برق از برق جدا کرده اید و از فرو بردن دستگاه اصلی در آب خودداری کنید تا به خودتان شوک وارد نکنید یا دستگاه را اتصال کوتاه نکنید.
در حالت ایدهآل، سرخکن هوای شما باید بعد از هر بار استفاده تمیز شود تا از ذغالشدن مواد غذایی و انباشته شدن تفاله جلوگیری شود.
اما بخش های خاصی وجود دارد که تمیز کردن گاه به گاه کافی است.
قسمت هایی از سرخ کن بادی شما که باید بعد از هر بار استفاده شسته شود، سبد، سینی و تابه است. اینها را می توان با دست شست و یا بسته به مدل خاص سرخ کن هوا، به بار ماشین ظرفشویی بعدی شما اضافه کرد.
پاک کردن فضای داخلی پس از هر بار استفاده نیز ایده خوبی است.
از آنجایی که سرخ کن های هوا برای کارکردن به حداقل مقدار روغن نیاز دارند، پس از هر بار استفاده، باقیمانده چربی زیادی باقی نمی ماند، بنابراین نیازی به تمیز کردن بیرونی دستگاه به اندازه داخل آن نیست.
با خیال راحت بعد از هر چند بار استفاده، قسمت بیرونی سرخ کن بادی خود را پاک کنید.
کویل گرمایش سرخ کن هوای شما را می توان هر چند ماه یکبار از نظر باقیمانده روغن بررسی کرد.
«اگر متوجه شدید که کمی کثیف شده است، دستگاه را از برق بکشید و سیم پیچ را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید.
قبل از شروع به تمیز کردن سرخ کن هوا، ابتدا تمام ابزار و لوازم مورد نیاز را جمع آوری کنید.
سرخ کن بادی خود را از برق بکشید و بگذارید حداقل 30 دقیقه خنک شود.
پس از خنک شدن، تمام قطعات قابل جدا شدن (سبد، سینی، تابه) را از دستگاه خارج کنید.
قسمت های جداشدنی را در آب گرم و صابون بشویید.
«اگر متوجه شدید مقداری چربی پخته شده یا غذای زغالی روی قطعات وجود دارد، اجازه دهید حدود 10 تا 15 دقیقه در آب گرم و صابون خیس بخورند و پس از آن میتوانید با استفاده از یک اسفنج غیرساینده آنها را بشویید.
(یا به شرطی که قابل شستشو در ماشین ظرفشویی باشند، می توانید آنها را در ماشین ظرفشویی قرار دهید.)
برای هر قسمتی از سرخ کن که شستن سختی دارد یا باقی مانده مواد غذایی فوق سرسخت که جدا نمی شود، می توانید یک خمیر پاک کننده از جوش شیرین و آب درست کنید.
«خمیر را روی باقی ماندهها با یک برس نرم بمالید و پاک کنید.
داخل سرخ کن بادی خود را با استفاده از یک پارچه میکروفیبر مرطوب یا اسفنج غیر ساینده با پاشیدن صابون ظرف روی آن پاک کنید.
سپس باقی مانده صابون را با یک پارچه مرطوب تمیز پاک کنید.
سرخ کن هوا را وارونه کنید و از یک پارچه مرطوب یا اسفنج غیر ساینده برای پاک کردن عنصر گرمایش استفاده کنید.
درست مانند فضای داخلی، بیرون را با استفاده از یک پارچه یا اسفنج با مقداری صابون ظرفشویی پاک کنید.
باقیمانده صابون را با یک پارچه مرطوب تمیز پاک کنید، سپس بیرون را با یک دستمال کاغذی براق کنید.
بررسی کنید تا مطمئن شوید که هر گوشه و سوراخ سرخ کن بادی شما کاملاً خشک است.
تمام قطعات قابل جابجایی را در واحد اصلی جمع کنید و voilà! سرخ کن بادی شما آماده تکان دادن است.
نظرات کاربران