
نحوه نگهداری و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک
برای محافظت و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک تان و حفظ کیفیت آن این مقاله رو مطالعه کنید
نحوه درست کردن اسموتی خوشمزه با غذا ساز خانگی
برای خرید انواع غذاساز اصل و با کیفیت اینجا کلیک کنید
.
.
و یا برای استعلام قیمت ها و مشاوره قبل از خرید با ما تماس بگیرید
اسموتی ها سریع، مغذی هستند و از یک طراوت تا وعده های غذایی کامل را شامل می شوند.
آنها فوق العاده همه کاره هستند و می توانند با استفاده از انواع میوه ها، سبزیجات، پایه ها و مواد افزودنی درست شوند.
با این حال، تطبیق پذیری اسموتی فقط به محتویات آن ختم نمی شود.
شما می توانید با استفاده از غذاساز به سادگی با ایجاد تغییرات کوچک در ترتیب اضافه کردن مواد در مقایسه با ساخت اسموتی با مخلوط کن، اسموتی های رضایت بخشی ایجاد کنید.
در حالی که ممکن است تهیه اسموتی در مخلوط کن رایج تر باشد،
اما اگر آن را ندارید، می توانید از غذاساز برای دستیابی به نتایج مشابه استفاده کنید.
همچنان میتوانید از انواع مواد و پایههای مایع استفاده کنید،
اگرچه ممکن است همان اسموتی نرم و خامهای را که با انواع مختلف دریافت میکنید، دریافت نکنید.
حتی اگر مخلوط کن ها و غذاسازها هر کدام عملکردهای خاص خود را دارند و برای همه دستور العمل ها قابل تعویض نیستند،
غذاسازها می توانند به عنوان مخلوط کن برای برخی چیزها استفاده شوند.
مخلوطکنها، مانند آنهایی که از KitchenAid در دسترس هستند،
معمولاً وسیله ترجیحی برای تهیه اسموتی، سوپ، سس و سایر دستور العملها با مواد مرطوب هستند،
اما این بدان معنا نیست که نمیتوانید با یک غذاساز نیز به نتایج عالی برسید.
فقط به یاد داشته باشید که ممکن است همان نتایج یکدست و خامه ای را که با استفاده از مخلوط کن بدست می آورید،
به دست نیاورید، به خصوص اگر دانه ها و سبزیجات برگدار را اضافه کنید.
هنگام تهیه اسموتی، مطمئن شوید که کاسه کار را بیش از حد پر نکنید تا همه مواد کاملاً پردازش شوند.
میوه های بزرگ مانند پرتقال یا برگ های پهن مانند کلم پیچ باید نصف یا چهار قسمت شوند،
در حالی که میوه ها و سبزیجات کوچکتر مانند انواع توت ها یا برگ های اسفناج را می توان مستقیماً داخل کاسه انداخت.
تیغه چند منظوره غذاساز شما تمام مواد اسموتی شما را به راحتی پوره می کند.
از آنجایی که سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کلم پیچ سرشار از ارزش غذایی هستند، برای اسموتی ها عالی هستند.
با این حال، آنها معمولاً حجیم و مستعد عدم ترکیب مناسب هستند،
بنابراین ابتدا باید آنها را اضافه کنید تا مطمئن شوید که کاملاً تجزیه می شوند.
اگر با برگهای بزرگ کار میکنید، آنها را برش دهید یا پاره کنید تا راحتتر در غذاساز جا شوند.
سبزی ها را کاملاً و به طور یکنواخت خرد کنید.
میوه شما لازم نیست منجمد شود، اگرچه قوام خنک و غلیظ خوبی به آن می دهد.
از سوی دیگر، میوه های تازه وقتی تازه خرد شده باشند طعم فوق العاده ای به شما می دهند.
میوه های عالی برای اسموتی ها موز، پاپایا و آناناس هستند، اما شما می توانید تقریباً از هر یک از میوه های مورد علاقه خود استفاده کنید.
بررسی کنید که سبزی های برگ دار شما کاملاً خرد شده باشند،
سپس از لوله تغذیه در بالای غذاساز خود استفاده کنید تا آن را در حالت Low اضافه کنید.
اگر می خواهید قوام اسموتی غذاساز خود را صاف کنید،
اضافه کردن آووکادوی رسیده، شیر نارگیل یا کرم نارگیل باعث صاف شدن بافت می شود.
هر دانه، پودر، جو دوسر یا تکه ای که در اسموتی خود می خواهید باید در این مرحله اضافه شود.
اینکه چه چیزی اضافه کنید کاملا به شما بستگی دارد، اگرچه برخی از گزینه های خوب گرده زنبور عسل برای انرژی، دانه چیا برای پروتئین و اسپیرولینا برای آنتی اکسیدان ها هستند.
مواد دیگری مانند زنجبیل آسیاب شده می توانند طعم را افزایش دهند.
تقویت کننده ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط را پالس کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شده است.
اگر به دنبال الهام گرفتن هستید، دستور تهیه اسموتی چیا سبز به راحتی با غذاساز شما سازگار است.
در این مرحله، شما می خواهید شروع به معرفی برخی از مایعات غلیظ تر مانند شیرین کننده ها در غذاساز خود کنید.
شربت عسل، آگاو و افرا رایج ترین گزینه ها هستند و قوام نرم تری ایجاد می کنند و در عین حال ویتامین ها و مواد معدنی اضافی را نیز فراهم می کنند.
روی کم کار کنید تا مطمئن شوید که وقتی شیرین کننده را به مخلوط اضافه می کنید، تمام مواد کاملاً با شیرین کننده شما پوشانده می شوند.
پایه مایع شما می تواند از آب تا شیر یا هر جایگزین لبنی مانند شیر نارگیل متغیر باشد.
کفیر و ماست یونانی نیز عالی هستند و به اسموتی شما کرمی و غنای بیشتری می بخشند.
دستور تهیه اسموتی پینه دوز هلو را امتحان کنید.
اسموتی شما تقریباً تمام شده است، بنابراین کنارههای آن را خراش دهید تا مطمئن شوید که همه چیز به درستی با هم مخلوط میشود و روی High پردازش کنید تا پورهای یکدست شود.
از آنجایی که یک غذاساز یک مخلوط کن و از نظر فنی پوره نیست،
اگر اسموتی شما دارای قوام کمی متفاوت با همتای مخلوط کن است،
نگران نباشید، زیرا ممکن است هنوز ذرات کوچکی از مواد مانند تکه های کلم پیچ یا تکه های ریز میوه را مشاهده کنید.
اگر قوام ضخیمتری دارد، میتوانید آن را یک کاسه اسموتی مغذی نیز در نظر بگیرید.
از آنجایی که از غذاساز استفاده می کنید، قبل از سرو، تیغه آن را بردارید و اسموتی های باقی مانده روی آن را با استفاده از یک کاردک لاستیکی کوچک یا قاشق بشویید.
تیغه را کنار بگذارید و در یک لیوان بلند بریزید تا لذت ببرید!
نحوه درست کردن اسموتی خوشمزه با غذا ساز خانگی
هنگام استفاده از غذاساز خود برای تهیه اسموتی، باید به یاد داشته باشید که به ترتیب مراحل بالا پایبند باشید.
یک غذاساز متفاوت از مخلوط کن عمل می کند،
بنابراین قوام و ضخامت کلی اسموتی شما تا حد زیادی به ترتیب مواد شما بستگی دارد.
برای اسموتی که بیشتر حالت خنک و با طراوت دارد، با میوه های یخ زده کار کنید.
تیغه های غذاساز به اندازه کافی سریع نمی چرخند تا یخ را به طور موثر خرد کنند،
اما اگر هنوز هم بافت خامه ای را می خواهید، یخ زدن میوه راهی عالی برای رسیدن به این نتیجه است.
توت فرنگی، زغال اخته و موز به ویژه برای انجماد مفید هستند.
غذاساز شما همچنین می تواند میوه های یخ زده را به خامه ای خوب تبدیل کند، جایگزینی بدون لبنیات برای بستنی.
اگر می خواهید یک دسته بزرگ اسموتی برای روزهای پشت سر هم صبحانه های مقوی درست کنید،
بهتر است این کار را در دسته های کوچکتر انجام دهید تا غذاساز خود را بیش از حد پر نکنید.
اگر کاسه کار بیش از حد شلوغ باشد، مواد شما به خوبی مخلوط نمیشوند،
به همین دلیل است که باید تکههای حجیمتر میوه را نیز کمی خرد کنید و همه سبزیها را درشت خرد کنید.
اسموتی شما باید پر از مربا باشد، غذاساز شما نباید.
نحوه درست کردن اسموتی خوشمزه با غذا ساز خانگی
نظرات کاربران