
نحوه نگهداری و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک
برای محافظت و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک تان و حفظ کیفیت آن این مقاله رو مطالعه کنید
مزایا و معایب سرخ کن های بدون روغن
سرخ کن های هوا در مقایسه با سرخ کن های عمیق، اجاق ها و مایکروویوها چگونه هستند؟
سرخ کن های هوا عالی هستند،
اما دقیقاً غذاهای سرخ شده را عینا تداعی نمی کنند.
آنها بیشتر شبیه اجاقهای مینی کانوکشن هستند که غذا را سریع میپزند،
بافتی ترد ایجاد میکنند و بسیار راحت هستند
در همه جای دنیا به سرخ کن های بدون روغن سرخ کن های هوا گفته می شود
پس اگر در این مقاله با این واژه نام برده شد منظور همان سرخ کن بدون روغن هست
این مقاله کانلا به مزایا و معایب سرخ کن های بدون روغن می پردازد
مزایای پخت و پز با سرخ کن هوا عبارتند از:
آنها روغن کمتری مصرف می کنند،
کمتر کثیف می شوند
نیاز به پخت کمتری نسبت به سرخ کن معمولی دارند.
آنها همچنین انرژی کمتری مصرف می کنند و سریعتر از فر معمولی پخت می کنند
می توانید از آن به عنوان مایکروویو برای گرم کردن مجدد غذا استفاده کنید
کوچکتر از فر معمولی است،
بنابراین برای خانواده های بزرگتر بهترین نیست،
همه سبزیجات را به طور یکنواخت نمی پزند،
می توانند فضای زیادی را اشغال کنند و ممکن است گران باشند.
به خواندن ادامه دهید تا در مورد تمام مزایا و معایب پخت و پز با سرخ کن، نحوه عملکرد سرخ کن های هوا و اینکه آیا این دستگاه برای نیازهای آشپزخانه شما مناسب است، بیشتر بدانید
در حالی که این نام ممکن است باعث شود فکر کنید که نیاز به استفاده از روغن زیادی دارید
سرخ کنهای هوا در واقع اجاقهای همرفتی کوچکی هستند که هوای فوقالعاده داغ را به گردش در میآورند
تا غذای ترد را که داخل آن قرار دادهاید، بدون روغن بپزد.
تمام هدف سرخ کن بادی این است که غذاها را ترد کند،
اما بدون استفاده از روغن یا چربی، به طوری که محصول نهایی سبک تر و تازه تر از چیزهای سرخ شده باشد.
برای این کار از گرمای خشک استفاده می کند.
سرخ کن های هوا از گرمای خشک به شکل هوای گرم در گردش برای پختن ترد غذای خود استفاده می کنند،
مشابه سرخ کن های عمیق بدون روغن داغ.
این یک فرآیند بسیار ساده است: غذای خود را در سبد سرخ کن بادی یا روی قفسه سیمی قرار دهید،
دکمه تایمر را فشار دهید و هنگامی که بوق میزند غذای خود را بردارید. آسان، پیزی
اکنون که می دانیم یک سرخ کن هوا چگونه کار می کند، وقت آن است که به برخی از مزایای پخت و پز با سرخ کن هوا در مقابل چیزی مانند سرخ کن عمیق، مایکروویو یا حتی فر نگاه کنیم.
راههای زیادی وجود دارد که میتوانید از سرخکن برای تهیه غذاها و میانوعدههای خوشمزه در کمترین زمان استفاده کنید.
از آنجایی که سرخ کنهای هوا اصولاً اجاقهای مینی کانوکشن قدرتمند هستند،
اغلب میتوانند غذای شما را بسیار سریعتر از یک اجاق معمولی بپزند.
آنها همچنین برای افرادی که به دنبال جایگزینی برای سرخ کردن عمیق هستند که روغن کمتری مصرف میکند، کثیفتر و زمان کمتری برای پختن نیاز دارد، عالی هستند
در ادامه نکات مهمتری را راجب مزایا و معایب سرخ کن های بدون روغن خواهیم گفت
یکی از دلایلی که سرخ کردن با هوا محبوبیت زیادی به دست آورده است این است که به عنوان جایگزین سالم تری برای سرخ کردن عمیق به بازار عرضه می شود که همچنان بیرونی ترد و ترد با داخل نرم و لطیف ایجاد می کند.
چیزی که باید در نظر بگیرید این است که وقتی در هوا سرخ می کنید، قسمت بیرونی غذا به اندازه زمانی که سرخ می کنید ترد نمی شود.
با این حال، تفاوت در کالری و محتوای چربی بسیار زیاد است.
برخی تخمین ها ادعا می کنند که غذاهای سرخ شده در هوا تا 70 درصد کالری کمتر و تفاوت عمده ای در محتوای چربی دارند.
بسته به غذایی که در هوا سرخ می کنید، می تواند 3 درصد چربی داشته باشد،
در حالی که برخی از غذاهای سرخ شده تا 24 درصد چربی دارند که تفاوت بسیار زیادی است.
اگر میخواهید مراقب میزان مصرف چربی خود باشید، سرخ کردن در هوا میتواند انتخاب بهتری برای شما باشد
چیزی که من در مورد سرخ کن بادی خود دوست دارم این است که واقعاً نیازی به گرم کردن ندارد و چون بسیار قدرتمند است،
غذا را خیلی سریعتر از فر معمولی من می پزد.
این سرعت به این معنی است که وقتی دیر از سر کار به خانه میروم و به یک وعده غذایی سریع نیاز دارم،
میتوانم مقداری سبزیجات و ناگت (یا مرغ یا ماهی) را در سرخکن هوا بریزم و در کمتر از 20 دقیقه یک شام خوشمزه و ترد را روی میز بخورم
بسته به اینکه برای چند نفر باید غذا درست کنید،
سرخ کن بادی می تواند جایگزینی برای صرفه جویی در مصرف انرژی برای استفاده از فر برای هر وعده غذایی باشد
در حالی که هیچ چیز کاملاً قابل مقایسه با غنای خوشمزه و لذیذ غذاهای کاملاً سرخ شده نیست،
گاهی اوقات آشفتگی و تمیزی ناشی از استفاده از سرخ کن به دردسر نمی خورد.
با یک سرخ کن عمیق، باید دائماً روغن سرخ کن را دور بیندازید و تعویض کنید،
که می تواند فرآیندی کثیف و ناخوشایند باشد.
شما همچنین می توانید هنگام پختن مقدار زیادی روغن پاشیده دریافت کنید که می تواند تمیز کردن شدید را انجام دهد.
سرخ کن های عمیق نیز هنگام بخار شدن و پختن غذا، روغن زیادی را در هوا منتشر می کنند.
سپس این روغن میتواند در تمام آشپزخانه پخش شود،
به این معنی که تمیز کردن فقط به ناحیه اطراف سرخکن عمیق منتقل نمیشود.
و فراموش نکنید که سبد سرخ کن، خود سرخ کن، انبر و هر چیز دیگری را که در طول فرآیند سرخ کردن استفاده کرده اید، تمیز کنید.
همه چیز خیلی سریع جمع می شود!
وقتی صحبت از سرخ کن بادی می شود، اکثر مدل های موجود در بازار دارای قطعات قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند.
این قطعات را می توان در ماشین ظرفشویی ریخت (پس از خنک شدن!) و تمیز کردن را راحت می کند.
قطعاتی که نمی توانند در ماشین ظرفشویی بروند معمولاً نیاز به پاک کردن ملایم با یک پارچه مرطوب دارند
این مقاله بیشتر به مزایا و معایب سرخ کن های بدون روغن پرداخته است
یکی از موارد مورد علاقه من برای سرخ کن هوا گرم کردن سریع و آسان غذا است.
به جای اینکه فر را روشن کنم و اجازه دهم چیزی برای 20+ دقیقه دوباره گرم شود یا آن را در مایکروویو قرار دهم و در نهایت بافت خیس بخورد، فقط باقیماندههایم را درست در سرخکن هوا میریزم.
من همه چیز را از باقیمانده فیل تاکو گرفته تا ران مرغ گرفته تا سبزیجات و حتی سوپ ها
(فقط آنها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید) در سرخ کن هوای خود گرم کرده ام و نتایج همیشه فوق العاده است!
من معمولاً در بالاترین دما گرم نمیکنم،
مخصوصاً اگر سوپ را در ظرف شیشهای قرار داده باشم،
اما معمولاً فقط چند دقیقه زمان میبرد تا غذای من تقریباً به همان اندازه که قبلاً بود گرم شود. ابتدا پخته شد
هنگام گرم کردن مجدد غذا در مایکروویو، اغلب خیس میشود و میتواند بافت عجیبی پیدا کند
(به غیر از سوپ، زیرا واضح است که قبلاً خیس شده است)
و فر ممکن است خیلی طول بکشد و انرژی زیادی مصرف کند. اینجاست که سرخ کن هوا کاملاً کار می کند
نظرات کاربران