
نحوه نگهداری و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک
برای محافظت و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک تان و حفظ کیفیت آن این مقاله رو مطالعه کنید
خواص درمانی قهوه
برای خرید انواع قهوه ساز اصل و با کیفیت اینجا کلیک کنید
.
.
و یا برای استعلام قیمت ها و مشاوره قبل از خرید با ما تماس بگیرید
منشا قهوه در اتیوپی بود.
سپس استفاده از قهوه از اتیوپی تا مصر و یمن گسترش یافت.
از زمان ورود قهوه به یمن، قهوه به زودی در سراسر جهان عرب گسترش یافت.
اولین بار در سال 1670 قهوه به عنوان قهوه خالص به هند معرفی شد.
قهوه از قاچاق خود به هند، سپس به ایتالیا جهش کرد و سپس در اروپا، اندونزی و قاره آمریکا پخش شد.
این ایتالیا بود که واقعاً بزرگترین نقش را در آوردن قهوه به اروپا و قاره آمریکا ایفا کرد.
قبل از ورود به ایتالیا، قهوه به دلیل نقشی که در مناسک مذهبی داشت، به عنوان نوشیدنی جامعه مسلمانان تلقی می شد.
با این حال، هنگامی که قهوه به ایتالیا آمد، پاپ کلمنت هشتم این نوشیدنی را نوشیدنی قابل قبولی برای مسیحیان اعلام کرد.
با این بیانیه، قهوه بیشتر از همیشه رایج شد.
در اواسط قرن شانزدهم بود که قهوه از طریق صادرات شرکت بریتانیایی هند شرقی وارد انگلستان شد.
از اینجا، قهوه به سرعت به فرانسه، اتریش، لهستان و جاهای دیگر سرازیر شد.
دانه قهوه زندگی خود را بر روی یکی از چندین درختچه در سرده Coffea آغاز می کند.
رایج ترین درختچه های قهوه Coffea Canephora هستند که برای تولید قهوه روبوستا و Coffea Arabica که به تولید قهوه عربیکا معروف هستند.
با وجود این واقعیت که اکثر قهوه از دو گیاه قهوه به دست می آید، طعم دانه های قهوه بر اساس منطقه ای که گیاه در آن رشد کرده است،
می تواند کاملاً متفاوت باشد.
خبره های قهوه در واقع می توانند منشا انواع قهوه را بر اساس بدنه قهوه و همچنین اسیدیته، طعم و عطر آن تعیین کنند.
تمدن، در شرایط پیشروی خود، چند نوشیدنی مهم غیر الکلی تولید کرده است
عصاره گیاه چای، عصاره دانه کاکائو و عصاره دانه قهوه.
قهوه از نظر جذابیت جهانی است.
مردم قهوه را به دلیل اثر دوگانه آن دوست دارند
حس لذت بخش و افزایش کارایی که ایجاد می کند.
ما قهوه می نوشیم زیرا به احساس خوشبختی ما می افزاید.
این نه تنها بوی خوب و طعم خوبی برای همه نوع بشر دارد، بلکه همه به خواص تحریک کننده شگفت انگیز آن پاسخ می دهند.
عوامل اصلی در خوب بودن قهوه، محتوای کافئین و روغن طبیعی قهوه به نام کافئول است.
کافئین ظرفیت کار عضلانی و ذهنی را بدون واکنش های مضر افزایش می دهد.
آن عطر عجیب و غریب وصف ناپذیری که ما را از طریق سوراخ های بینی مجذوب می کند و یکی از عناصر اصلی را تشکیل می دهد که جذابیت قهوه را تشکیل می دهد.
با گذشت زمان، قهوه خانه ها محل تجمع افراد شیک پوش، مردان باهوش و دانشمند، روشنفکران آزاد اندیش، و هنرمندانی شد که از فرصتی برای شایعات و بحث های بی پایان لذت می بردند.
مصرف قهوه به طرز عجیبی با جنبش های اعتراضی سیاسی در تمام تاریخ خود همراه بوده است.
قهوه در هر کجا که معرفی شود، تفکر شفاف و درست زندگی را ترویج کرده است.
یکی از جالب ترین حقایق در تاریخ نوشیدنی قهوه این است که هر جا که معرفی شده است، املای انقلاب را داشته است.
این رادیکال ترین نوشیدنی جهان بوده است زیرا عملکرد آن همیشه این بوده است که مردم را به تفکر وادار کند.
و وقتی مردم شروع به فکر کردن کردند، برای فشار مضر سیاسی خطرناک شدند.
دکتر چارلز بی رید، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه نورث وسترن، می گوید که قهوه ممکن است به عنوان نوعی ماده در نظر گرفته شود که نبوغ را تقویت می کند.
ولتر و بالزاک سرسخت ترین طرفداران قهوه در میان ادبای فرانسوی بودند. ولتر، پادشاه خرد، پادشاه قهوه خورها بود.
حتی در دوران پیری گفته می شد که روزانه پنجاه فنجان می خورد.
از نظر بالزاک پرهیزگار، قهوه هم غذا بود و هم نوشیدنی.
در بالزاک فردریک لاتون می خوانیم: «بالزاک سخت کار کرد.
عادت او این بود که ساعت شش بعد از ظهر به رختخواب برود،
تا دوازده بخوابد و پس از آن، نزدیک به دوازده ساعت بیدار شود و بنویسد و قهوه را به عنوان یک محرک از طریق این طلسم های ترکیب بنوشد.
به طور کلی، مقدار متوسط قهوه باعث تحریک اشتها، بهبود هضم و رفع حس سیری در معده می شود.
پریستالتیک روده را افزایش می دهد،
به عنوان یک ملین ملایم عمل می کند و ترشح صفرا را کمی تحریک می کند.
با این حال، استفاده بیش از حد، عملکرد گوارشی را عمیقاً مختل می کند و باعث یبوست و هموروئید می شود.
هنگامی که قهوه مستقیماً به معده می رسد،
تنها اقدام فوری آن رقیق کردن محتویات قبلی است، درست مانند سایر مایعات بلعیده شده.
در نهایت محتوای کافئین توسط سیستم جذب می شود و از آن به بعد تحریک آشکار می شود.
در صورتی که قهوه با شیر یا خامه مصرف شود، پس از رسیدن به معده، شیر و خامه توسط شیره معده منعقد می شود.
اما محصول کازئین تشکیل شده غیر قابل هضم نیست. هنگامی که این مایعات به قهوه اضافه می شوند،
مقدار کمی اسید دم کرده تا حدی بر آنها تأثیر می گذارد، به طوری که عملکرد شیره معده چندان واضح نیست،
زیرا انعقاد قبل از مصرف شروع شده است و ماده منعقد کننده، کازئین، رقیق تر است. در فنجان به اندازه ای که در شیر مصرف می شود.
قهوه حاوی تعدادی مواد مغذی مفید از جمله ویتامین B2، B3 نیاسین، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات مختلف فنلی یا آنتی اکسیدان ها است.
مزایای سلامتی بالقوه مرتبط با نوشیدن قهوه عبارتند از: محافظت در برابر دیابت نوع 2،
بیماری پارکینسون،
بیماری کبد و سرطان کبد،
و تقویت قلب سالم.
قهوه می تواند سطح انرژی را بهبود بخشد و شما را باهوش تر کند.
با توجه به کافئین، قهوه می تواند به افراد کمک کند احساس خستگی کمتر و افزایش سطح انرژی داشته باشند.
پس از جذب کافئین در جریان خون، به مغز می رسد.
اساساً کافئین انتقال دهنده عصبی مهارکننده آدنوزین را مسدود می کند.
در نتیجه جنبه های مختلف عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
قهوه عملکرد سیستم عصبی مرکزی را تقویت می کند و عملکرد شناختی را با رهگیری ماده شیمیایی به نام آدنین که باعث کند شدن اعصاب و ایجاد خواب آلودگی می شود، افزایش می دهد.
علاوه بر این، دیورز به دلیل افزایش جریان خون به کلیه ها افزایش می یابد.
قهوه ظرفیت بدن را برای کار و ورزش 15 تا 20 درصد افزایش می دهد:
ضربان قلب را افزایش می دهد و به عنوان یک مسکن خفیف عمل می کند.
جریان خون کرونر و سرعت متابولیسم افزایش می یابد و همچنین عضلات صاف شل می شوند
خواص درمانی قهوه
قهوه می تواند به سوزاندن ذخایر چربی ما کمک کند و به دلیل تحریک کافئین و سطوح بالای آدرنالین در خون، عملکرد فیزیکی را به شدت بهبود بخشد.
کافئین چربی بدن را تجزیه می کند و اسیدهای چرب آزاد را به عنوان سوخت در دسترس قرار می دهد.
قهوه بزرگترین منبع آنتی اکسیدان را در رژیم غذایی دارد.
افراد آنتی اکسیدان بیشتری از قهوه نسبت به ترکیب میوه ها و سبزیجات دریافت می کنند. در واقع، قهوه ممکن است یکی از سالم ترین نوشیدنی های روی کره زمین باشد.
خواص درمانی قهوه
قهوه در طبیعت یانگ است.
دانه قهوه سبز طبق طب چینی، چی کبد را تحریک یا تنظیم می کند،
دهانه قلب را باز می کند و کیسه صفرا را پاکسازی می کند.
هنگامی که qi کبد مسدود می شود، بدن نشانه هایی از تحریک و بی روحی را نشان می دهد.
این بخشی از دلیلی است که ما پس از مصرف قهوه احساس یک انفجار شدید از تحریکات ذهنی و جسمی میکنیم، اقدامات ذکر شده در بالا نیز به این دلیل است که باعث میشود اجابت مزاج، کاهش یبوست و افزایش ادرار را افزایش دهد.
در ابتدا از دانه قهوه سبز برای تنظیم قاعدگی و تحریک qi کبد استفاده می شد، اما قبل از شروع بو دادن دانه ها بود.
کباب کردن گیاهان توانایی گرم کردن آنها را نشان می دهد که می تواند بسیاری از علائم را تشدید کند اگر علائم گرما در بدن وجود داشته باشد یا اگر خون کبد و یین کمبود داشته باشد.
خواص درمانی قهوه
اگر گرمای بیش از حد شما را تشدید می کند، ممکن است گرگرفتگی، تعریق شبانه، سرگیجه و اضطراب را تجربه کنید.
از آنجایی که قهوه ادرار آور است، بدن شما مایعات حیاتی بیشتری را که برای مرطوب کردن پوست و روده ها ضروری است از دست می دهد.
مانند گیاهی که در زیر نور آفتاب، بدون آبی که نور خورشید را متعادل کند، گیاه خشک می شود.
همچنین می تواند گرما را پاک کند، که به متعادل کردن طبیعت بسیار گرم قهوه کمک می کند.
توانایی آن در افزایش متابولیسم دارای کاربردهایی برای مبارزه با رطوبت با ماهیت پراکنده آن است.
هم qi را بالا می برد و هم روحیه ما را بالا می برد و هم چی را در اعمال ادرارآور، افزایش پریستالسیس و گشاد شدن برونش پایین می آورد.
این دو عملکرد آخر ارتباط قهوه را با عنصر فلز نشان می دهد: روی ریه ها و روده بزرگ اثر می گذارد.
از آنجایی که دانه قهوه سبز، چی کبد را برای حرکت تحریک میکند، برای کسانی که دارای چی کمبود هستند، میتواند احساس بیپایهای و عدم تعادل در شما ایجاد کند.
خواص درمانی قهوه
از آنجایی که چی گیر شده را حرکت می دهد، برخی از زنانی که به رکود چی تمایل دارند، احساسات آرام بخشی را به عنوان اثر فوری تجربه خواهند کرد.
اما با پیشروی روز، احساس گیرکردن چی یا تحریک پذیری برمی گردد، زیرا زنان نمی توانند کافئین را به همان روشی که مردان انجام می دهند متابولیزه یا پردازش کنند.
تا 24 ساعت در بدن ما می ماند!
دانه قهوه همچنین دارای طعم های تلخ، تند و شیرین است، طعم تلخ با جگر و شیرین با طحال مرتبط است.
هنگام نوشیدن قهوه این توانایی را دارد که کبد و طحال را تنظیم کند تا به هضم غذا کمک کند.
افرادی که تشخیص آتش سوزی کبد یا افزایش یانگ کبد دارند باید تا زمانی که علائمشان برطرف نشود از مصرف قهوه به طور کامل اجتناب کنند.
خواص درمانی قهوه
قهوه سیاه سالم ترین راه برای استفاده از مزایای قهوه است. اگر باید خامه و شکر داشته باشید، به سراغ نسخه های سالم تر بروید:
استویای خام، عسل خام بدون فیلتر یا شکر نارگیل گزینه های مناسبی برای شیرین کننده هستند.
شیر ارگانیک، بدون کاراگینان و غیر لبنی مانند بادام/نارگیل/کنف یک خامه خوب است.
افزودن مقداری چربی مانند روغن نارگیل یا روغن نارگیل یا حتی کره ای که با علف تغذیه می شود می تواند برای متعادل کردن قند خون و انرژی مفید باشد.
در دوزهای مناسب، دانه قهوه توانایی بهبود سلامت را از طرق مختلف دارد.
دوز معمولی برای این نوع داروی گیاهی در محدوده 6 تا 18 گرم در روز است که بسته به اینکه چند گرم دانه آسیاب شده مصرف شود،
حدود 1 تا 3 فنجان قهوه ترجمه می شود.
تفت دادن دانه های قهوه از اثرات مفید این گیاه کم نمی کند.
خواص درمانی قهوه
نظرات کاربران