
نحوه نگهداری و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک
برای محافظت و بالا بردن طول عمر جاروبرقی رباتیک تان و حفظ کیفیت آن این مقاله رو مطالعه کنید
اهمیت غذا ساز در آشپز خانه
برای خرید انواع لوازم خانگی اصل و با کیفیت اینجا کلیک کنید
و یا برای استعلام قیمت ها و مشاوره قبل از خرید با ما تماس بگیرید
در نگاه اول ممکن است فکر کنید که مخلوط کن و غذاساز قابل تعویض هستند.
هر دوی آنها از تیغه های چرخان در انتهای ظرفی استفاده می کنند که توسط یک موتور الکتریکی کار می کند.
به نظر می رسد که با وجود شباهت ها، همانطور که هر سرآشپز ماهری می تواند به شما بگوید، این دو وسیله آشپزخانه کاملاً متمایز هستند و اهداف متفاوتی را در آشپزخانه تجاری انجام می دهند.
با این حال، مانند یک قلم مو در دست یک هنرمند، هر یک از این وسایل را می توان برای انجام کارهای شگفت انگیز توسط یک سرآشپز خلاق ساخت. قوانین سخت و سریع کمی وجود دارد.
به عنوان یک متخصص هنر آشپزی، احتمالاً تجربه زیادی در استفاده از هر دو دستگاه دارید، بنابراین ما اصول اولیه را دور خواهیم زد.
هدف ما این است که به عنوان یک تجدید کننده ساده در رایج ترین کاربردهای هر دستگاه برای تشویق خلاقیت و اصالت در کار شما باشد.
چند دقیقه وقت بگذارید و در حین مطالعه، به تخیل خود اجازه دهید ایده ها و تغییرات جدیدی را در مورد شیوه های آشنای که در گذشته استفاده کرده اید فرموله کند.
با سرعت چرخش آهستهتر و تیغههای پهنتر، غذاساز در هنگام خرد کردن سبزیجات، چرخ کردن گوشت، ورز دادن خمیر نان، خرد کردن پنیرها در خدمت شما است
هر مخلوطی که نیاز به قوام درشت یا کلفت دارد.
غذاسازها به خوبی با غذاهای خشک مانند آجیل، لوبیا و گوشت برخورد می کنند.
هر چه پردازنده بیشتر کار کند، محتویات ریزتر یا ترکیبی تر می شوند.
دستور پخت سوسیس مرغ را در نظر بگیرید.
هدف این است که بافت درشتی را حفظ کنیم که میتوان آن را به شکل نانها درآورد و در ماهیتابه سرخ کرد.
دستور پخت مرغ خام و برنج پخته شده را در کاسه پردازشگر قرار داده و درشت خرد کنید و حدود 5 بار ضربان دهید.
سپس ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حدود 4 یا 5 بار هم بزنید، مراقب باشید زیاد طولانی نشود.
کیک خرچنگ دستور دیگری است که به بافت درشت نیاز دارد، اما از آنجایی که گوشت خرچنگ تا حدودی نرم تر از سینه مرغ است، این غذا را می توان با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز درست کرد.
غذاهای دیگر، مانند پاته، به طور سنتی به یک قوام صاف و قابل پخش و زمان پردازش طولانی تر نیاز دارند.
در نهایت، بافت هر دستور غذا از فوق العاده ریز تا درشت به شما بستگی دارد. با خیال راحت سنت ها را بشکنید.
سرعت چرخش سریع تر، تیغه های کوچکتر و ظروف بلند برای مواد، مخلوط کن را به ابزاری ایده آل برای جابجایی مواد مایع تبدیل می کند.
می تواند جامدات را مایع کند، اما به یک پایه مایع برای ایجاد یک گرداب نیاز دارد تا جامدات را به داخل تیغه ها هدایت کند.
عمر بلندرها بسیار طولانی تر از غذاسازها بوده است.
آنها اسموتی را در ساحل غربی در دهه 1930 به دنیا آوردند.
اسموتی ها به یک نوشیدنی نمادین در آمریکا تبدیل شده اند و اکنون در سرتاسر جهان در دسترس هستند و به روش های منحصر به فردی توسط فرهنگ های مختلف سفارشی می شوند.
فراتر از اسموتی، مخلوط کن ها در آشپزخانه ها و بارها برای تهیه سوپ های خامه ای، سس ها، دیپ ها و البته کوکتل ها کار می کنند.
اگر مخلوطکن به مدت کافی کار کند، تقریباً هر چیزی را میتواند به مایع صاف تبدیل کند.
یخ و سایر مواد منجمد، و همچنین سبزیجات و میوه های جامد را می توان به یک لجن خوش طعم تبدیل کرد،
و معجون های خوشمزه را می توان با لمس خلاقانه یک هنرمند با استعداد در دستور العمل های امضاء قرار داد.
برای تهیه اسموتی، کار مخلوط کن نسبتاً ساده است، ترکیبی از میوه های تازه با یخ و سایر مواد مانند ماست، شربت و آب میوه.
مخلوط کن را روشن کنید تا به قوام دلخواه برسید.
اگر هدف نرمی است، پس ترکیب بیش از حد جای ترس ندارد.
با این حال، اگر قرار است مقداری درشتی حفظ شود، زمانهای کوتاه ترکیب، به ترتیب چند ثانیه یا استفاده از دکمه Pulse میتواند کنترلی بر آنچه در داخل ظرف اتفاق میافتد را به شما بدهد.
اهمیت غذا ساز در آشپز خانه
نظرات کاربران